Wie zijn we?

Onze visie?

KBC Verzekeringen is gekend voor de kwaliteit van haar contracten. Maar de letters moeten in de praktijk worden omgezet. Een verzekering is eigenlijk een dienst na verkoop.


Wij zijn ons daarvan bewust en daarom heeft elk van ons zich gespecialiseerd in een deelaspect van de ingewikkelde verzekeringsmaterie.


Op die manier kan elke cliënt genieten van maatwerk en is de cliënt zeker van optimale hulp en informatie.


In ons kantoor kan elk type cliënt terecht. Daarenboven hebben we ruime kantooruren (zie contact). Maar ook buiten de kantooruren bent u welkom! Iedereen kan rekenen op een persoonlijk contact, een menselijke manier van werken en het principe: klant is koning!


We hebben vestigingen in Vilvoorde, Zemst en Grimbergen. Het is niet altijd even eenvoudig om met 3 kantoren te werken, maar wij willen vooral dicht bij de klanten staan! Elk kantoor heeft zijn eigen openingsuren, maar er is wel steeds telefonische overdracht tussen de verschillende vestigingen.


Wij hopen u allen te verwelkomen!

Ons team

Dirk Hanssens

Zaakvoerder

Stéphanie Van Buyten

Commercieel medewerker

Stephanie Detobel

Commercieel medewerker

Ilse De Boeck

Commercieel medewerker

Laura Hanssens

Commercieel medewerker

Alexandra Licata

Commercieel medewerker

Luc Spitaels

Commercieel medewerker

Joyce De Smedt

Administratief medewerker

Jo Jacobs

Schadebeheerder

Evy De Smedt

Schadebeheerder

Mariëlle Van Vaerenbergh

Schadebeheerder, HR en boekhouding

Kate van DHV

Digitale assistente

Heb je vragen?

Spring even binnen in ons kantoor, zonder afspraak, of maak een afspraak na de kantooruren als dit u beter uitkomt. We bekijken samen welke verzekeringen het best bij jouw situatie passen.